« » page 1/2, result 1-20, 1–20 21–32

De Jotihunt

De jotihunt is een 30 uur durende vossenjacht in Gelderland. De vossen verplaatsen zich door heel de provincie Gelderland. Ieder uur worden er op een speciale website hints bekend gemaakt over de laatste locatie van de vossen. Door middel van het uitvoeren van opdrachten kunnen de hunters extra punten verdienen. 

De Jotihunt is voor de explorers, roverscouts, stam en lijdingx en vindt plaats in het derde weekend van oktober. Dit jaar is dat op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017.

www.jotihunt.net

Lightpainting

Lightpainting van Jotihunt en Scoga.nl

Wachtmuziekje Jotihunt

Heerlijk wachtmuziekje tijdens de Jotihunt. Sorry wat zei u?

Selfie met de draak

Een groepsportret, in de form van een selfie, waar alle groepsleden op staan.

Ook de draak en de thuisbasis moet te zien zijn op de foto.

Chinese draak

We zijn begonnen met de Jotihunt. De eerste opdracht, het bouwen van een grote draak, hebben we in aanloop voor de Jotihunt gedaan.

Op naar de avond!

18.10.2014 19:30

Inmiddels is het avond en hebben we net de frikandellen en de hamburgers in combinatie met patat naar binnen gewerkt.

De scouts en de explorers, Roel, Dennis, Erik, Jelco, Mike en Marco zetten de tent op.
De dames van de explorers, Silke, Ellen, en Esmy hebben de tent vanmiddag al opgezet.
Vanmiddag ging alles snel en voorspoedig, opdrachten waren moeilijk maar werden opgelost. Sander ontcijferde een QR code zonder dat hij het door had.
Erik en Jelco zorgden voor een goed vuur buiten zodat de grootste voorbereidingen voor de BBQ al waren getroffen.
Iedereen zet zijn beste beentje voor deze avond nog even goed te scoren.
Flower Powerrrrr!!!

Goed op weg

18.10.2014 14:33

 Het is inmiddels al ruim middag en de Jotihunt is al vijf uur bezig. De taken zijn goed verdeeld en ondanks een redelijk kleine groep gaat het lekker. Vier auto's rijden verspreid door het oosten van Gelderland en de overige mensen zijn bij het gebouw.

Bij het gebouw wordn allerlei opdrachten uitgevoerd, Zweedse puzzels en de oveten van Joran worden geschilderd door Dennis, Marco en Mike.

Op het veld hebben onder leiding van Michiel, Mathijs en Jasper een hippy teken gepionierd. Helaas bleek de opdracht 1 minuut te laat klaar te zijn.. Jammer Joh!

Tegen de gevel van ons gebouw staat onze hippy bus geparkeerd, alle andere scoutinggroepen moeten hierop hun tg achter laten. Roothaan en de Isselhunters hebben inmiddels hun tag achtergelaten op onze bus.

Wij laten ons verrassen voor de rest van de dag/avond. Natuurlijk blijven we u op de hoogte houden door middel van een nieuwe update later op de dag.

We zijn er weer bij

18.10.2014 10:59

Het is ondertussen alweer elf uur en we zijn vol in de jotihunt en hippie sferen. 
Gisterenavond hebben we onze volkswagenbus afgemaakt zoals op de foto's te zien. Al zeggen we zelf hij is mooi geworden. Op naar de volgende opdrachten. Op het moment komt er net een nieuwe hint binnen dus we gaan weer aan de gang.

Nog maar 12 uurtjes te gaan

20.10.2013 03:08

 Het is alweer 3 uur. Ondertussen wordt er flink gejaagd op de vossen. Op het gebouw houden de gefrituurde frikandellen de coordinators warm. De hints worden dan ook razendsnel opgelost om de jagers aan te sturen. Nu de vossenteams veranderd zijn ligt de focus opeens bij team Bravo. 

Nachtploeg

19.10.2013 20:36

 Opdracht: Flamingo croquet

De Hartenkoningin speelt ter ontspanning, om te kalmeren van een woedebui, een potje flamingocroquet in haar rozentuin.

Alice

19.10.2013 19:57

 Het eten is op dus tijd om weer verder te hunten. De vossen zijn ook al weer gevonden dus we kunnen door met de opdrachten. Onze Alice zit nu nog in de make-up, maar alvast een voorproefje:

Etenstijd

19.10.2013 18:13

Smakelijk eten. Smakelijk eten, smakelijk drinken. Hap hap hap, slok slok slok. Dat zal lekker smaken! Dat zal lekker smaken!

Lekker kleuren

19.10.2013 17:58

 Ook de roverscouts hebben het naar hun zin. Ze zijn de hele dag al zo druk met de opdrachten dat ze even lekker met hun kleurplaat bezig zijn. Ziet Alice er niet beeldig uit?

Hunts

19.10.2013 17:41

Ondertussen zijn er al verschillende vossen het haasje. Dat betekent dat wij een boel streepjes op de scorelijst kunnen toevoegen. Ook de opdrachten lopen lekker.
Nu komt de lucht van frikandellen en hamburgers al langzaam de zaal ingewaaid en wordt het dus al bijna tijd om even lekker te gaan eten.

Geen tijd voor uitslapers!

19.10.2013 14:44

De chaos van de Jotihunt begon vanochtend alweer vroeg. De eerste hints kwamen binnen en werden gelijk opgelost. Vlak daarna gingen er al boel auto's op zoek naar de vossen. Het duurde niet lang voordat er al een hunt ingeleverd kon worden.

De badges

15.10.2013 16:15

« » page 1/2, result 1-20, 1–20 21–32

back top