Informatie over het corona virus

We hebben nog steeds te maken met het Corona virus en hiervoor worden moeten we maatregelen nemen. Deze maatregelen wijzigen regelmatig, zoals jullie ongetwijfeld lezen, horen of zien.

Natuurlijk houdt Scoga zicht aan de Corona richtlijnen en willen we dat jullie dat ook doen. Omdat de richtlijnen steeds aangepast worden hebben verwijzen we je naar de Corona pagina van Scouting Nederland. Zij houden uitgebreid en overzichtelijk bij wat de scouting verenigingen moeten doen om aan de Corona richtlijnen te voldoen. 


Update 4 november 2020

Daar gaan we weer, weer aangepaste regels. Hieronder kort samengevat wat de nieuwe maatregelen inhouden voor scouting.

De nieuwe richtlijnen voor opkomsten:

De maatregelen in Nederland zijn verder aangescherpt. Binnen de maatregelen is er slechts één uitzondering voor Scouting: het organiseren van reguliere opkomsten voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar. Alle overige activiteiten zijn alleen online mogelijk. Zoek de grenzen van de regels niet op en neem je verantwoordelijkheid.

Corona-en-Scouting-vanaf-4-november.png

Meer informatie over Scouting en het coronavirus vind je op op de website van Scouting Nederland. Hier is een uitgebreid overzicht van regels en een sectie met veelgestelde vragen.

Je kan ook het overzichtelijke factsheet als pdf bekijken (update 4 nov 2020) waar je in één oogopslag ziet welke richtlijnen er zijn voor welke leeftijdsgroep en activiteit. 

Vragen
Hebt u vragen, mail ons dan op infoscoganl.

back top